BRAGELLOS HEDERSPRIS

 

Bragello´s hederspris skall uppmuntra RKRK´s medlemmar att våga testa något nytt med sin häst.

 

Bragello är en Nordsvensk travvalack född-90, hos Lena Eriksson i Järlåsa. Han testades för en karriär i trav men var för stor och fick bli ridhäst.

Han kom i min ägo sept.-98 och har därefter fått prova det mesta. Vi har startat hoppning, fälttävlan, dressyr, bruksridning, terränghoppning, körning. Varit på träningar i western och tränar för trav (har inte blivit någon start än pga tidsbrist) Han har dragit brudpar till kyrkan och dragit hem timmer från skogen. Han är körd för alla jordbruksredskap och nu tränar vi för en distansstart i vår.

 

Bragello´s hederspris som är ett ”ständigt vandrande” vandringspris där medlemmar i RKRK kan samla poäng på klubbtävlingar/clear round samt vara till hjälp för klubben.

Pokalen delas ut på årsmötet varje år( start 2005) till det ekipage som samlat mest poäng under året (med start 20040101).

Poängen beräknas som följande:

 

Ekipage får tillgodoräkna sig det bästa resultatet under tävlingen, vid start i flera discipliner räknas det ett resultat från varje disciplin. Skulle flera ekipage ha samma poäng vid årets slut vinner den som startat vid flest olika discipliner.

 

Placering i tävling ger: 1:a 10p

                                            2:a 8p

                                            3:a 6p

                                            4:a 4p

                                            5:a 2p

                                  Deltagit: 1p

 

Vid deltagande i CR ges följande:

                                          CR : 5p

                                   Deltagit: 1p

 

För att uppmuntra våra medlemmar att hjälpa klubben ges poäng även till våra duktiga funktionärer vid Rönningeritten, och vid voltens städdagar. Har funktionär deltagit med flera hästar vid tidigare tillfälle ges poängen till den med högsta poängen.

 

Funktionär vid Rönningeritten : 25p

Aktivt deltagande på voltens städdagar : 25p

 

Jag hoppas att priset  kommer uppmuntra till att fler kommer på klubbens aktiviteter!!!

/Håkan och Cecilia Svärdh

Tillbaka